EVOLVE – un nou model de şcoală antreprenorială


Paul Coman lansează un curs de antreprenoriat, într-un mod mai aparte pe piaţa românească. A optat pentru o promovare în etape care să stârnească interesul doritorilor. Paginile pe care s-a făcut promovarea au înregistrat sute de comentarii doar în tre-patru zile. Înseamnă că subiectul prezintă importanţă. Paul spune că durata cursului va fi de 6 luni calendaristice şi că la finalul acestuia fiecare cursant o să-şi poată avea construită o afacere de succes. Este o iniţiativă lăudabilă care vine să susţină antreprenoriatul.

Desigur, cei doi timişoreni preocupaţi de dezvoltare personală şi foarte vizibili pe net: Luca Dezmir şi Pera Novacovici l-au sprijinit în mod magistral pe Paul. Altfel spus, tripleta timişoreană s-a pus în funcţiune… Cinste lor !

2 răspunsuri

  1. cum am spus si intr-un articol sau in newsletterul meu (nu-mi mai amintesc 🙂 ), Paul a facut cea mai buna lansare online a unui produs informational, pe care o cunosc eu. merita felicitari pentru asta.
    daca la cursurile sale, participantii vor invata numai acest aspect de business, ei pot considera ca valoarea platita pentru curs a meritat…

  2. completare:
    lansare online de produs informational, pentru piata din romania 🙂

    Da, conform celor scrise de Paul, erau inregistrati peste 180 de cursanti… deci lansarea a fost cu impact

Lasă un comentariu